مربا زردآلو از قدیمی‌ترین مربا‌هایی است که افراد به پخت آن اقدام می‌کرده اند. زردآلو میوه‌ای شیرین است و مربای تهیه شده از آن نیز کاملا شیرین و خوشمزه است. این مربا را افراد زیادی دوست دارند و کودکان نیز به مصرف آن علاقه نشان می‌دهند. این مربا را به دو شیوه با هسته و بدون هسته می‌توان در منزل تهیه نمود.

 

در دستور پخت مربا می‌توان از زردآلو بدون هسته استفاده کرد و در صورت تمایل افراد می‌توانند مقداری مغز هسته زردآلو نیز به آن اضافه کنند. افزودن مغز هسته زردآلو به مربا، طعم مربا را بهتر می‌کند.

 

ادامه مطلب

راه چاره ای برای سیاهی و کبودی دور چشم

خواص سیاه دانه و درمان 1000 درد با “سیاه دانه”

روش های فوری برای درمان و تسکین دندان درد

مربا ,زردآلو ,هسته ,نیز ,افراد ,مغز ,مربا را ,مغز هسته ,نیز به ,هسته زردآلو ,این مربا

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پَر نویس پکیج برقی آلپ دیجی سیستم تاریخ گزیده تراوشات یک ذهن آسیا دراما رشد کار Roman-vijeh.blog.ir دستگاه تصفیه آب آرتک در شیراز دستگاه نانو گلس گوشی | خرید دستگاه نانوگلس اصلی | 09199582378