مربا زردآلو از قدیمیترین مرباهایی است که افراد به پخت آن اقدام میکرده اند. زردآلو میوهای شیرین است و مربای تهیه شده از آن نیز کاملا شیرین و خوشمزه است. این مربا را افراد زیادی دوست دارند و کودکان نیز به مصرف آن علاقه نشان میدهند. این مربا را به دو شیوه با هسته و بدون هسته میتوان در منزل تهیه نمود.
در دستور پخت مربا میتوان از زردآلو بدون هسته استفاده کرد و در صورت تمایل افراد میتوانند مقداری مغز هسته زردآلو نیز به آن اضافه کنند. افزودن مغز هسته زردآلو به مربا، طعم مربا را بهتر میکند.

ادامه مطلب
راه چاره ای برای سیاهی و کبودی دور چشم
خواص سیاه دانه و درمان 1000 درد با “سیاه دانه”
روش های فوری برای درمان و تسکین دندان درد
۱۰ روش موثر برای درمان بی خوابی شبانه
طرز تهیه آش رشته خوشمزه و نکات مهم در پخت آش رشته
شناخت و درمان پای ایکس و پرانتزی
مربا ,زردآلو ,هسته ,نیز ,افراد ,مغز ,مربا را ,مغز هسته ,نیز به ,هسته زردآلو ,این مربا
درباره این سایت