مربا زردآلو از قدیمی‌ترین مربا‌هایی است که افراد به پخت آن اقدام می‌کرده اند. زردآلو میوه‌ای شیرین است و مربای تهیه شده از آن نیز کاملا شیرین و خوشمزه است. این مربا را افراد زیادی دوست دارند و کودکان نیز به مصرف آن علاقه نشان می‌دهند. این مربا را به دو شیوه با هسته و بدون هسته می‌توان در منزل تهیه نمود.

 

در دستور پخت مربا می‌توان از زردآلو بدون هسته استفاده کرد و در صورت تمایل افراد می‌توانند مقداری مغز هسته زردآلو نیز به آن اضافه کنند. افزودن مغز هسته زردآلو به مربا، طعم مربا را بهتر می‌کند.

 

ادامه مطلب

راه چاره ای برای سیاهی و کبودی دور چشم

خواص سیاه دانه و درمان 1000 درد با “سیاه دانه”

روش های فوری برای درمان و تسکین دندان درد

۱۰ روش موثر برای درمان بی خوابی شبانه

طرز تهیه آش رشته خوشمزه و نکات مهم در پخت آش رشته

شناخت و درمان پای ایکس و پرانتزی

آموزش کامل طرز تهیه دسر نارنگی بسیار خوشمزه

طرزتهیه مربا زردآلو

عنوان دومین مطلب آزمایشی من

عنوان اولین مطلب آزمایشی من

مربا ,زردآلو ,هسته ,نیز ,افراد ,مغز ,مربا را ,مغز هسته ,نیز به ,هسته زردآلو ,این مربا

مشخصات

تبلیغات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

رویای بیت کوین Bitcoin Dream پرسش و پاسخ وردپرس سایت کیم کالا فروشگاه اینترنتی Lotus Water Psychology سایه وارونه داده پردازی نرم افکار اپیکیشن نت مانی net money مرکز تخصصی گچبری و قالبسازی آذین بیوگرافی ابوالفضل بابادی شوراب گروه هنری اولین اکشن سازان جوان اقیانوس طلایی .:: تنفّس صــــبح ::. شین نویسه خبر شهدای مدافع حرم پایکد نقاشی کشیدن درمان مو کبدچرب Sh.S نمونه سوالات استخدامی بانک تجارت (فروردین 1400) رسانه ارزهای دیجیتال و صرافی Coinex مرکز ماساژ در تهران